Käyttöehdot

1.Yleistä

Nämä yleiset käyttöehdot (”Ehdot”) koskevat Pharmac Finland Oy:n (jäljempänä myös ”me” ja/tai ”Pharmac”) palvelutuotteita (“Palvelut”) ja verkkosivuja sekä niiden käyttöä. Rekisteröitymällä, kirjautumalla tai muutoin käyttämällä palveluita taikka vierailemalla verkkosivuillamme hyväksyt nämä Ehdot.

Nämä Ehdot yhdessä Tietosuojaselosteemme kanssa muodostavat sitovan sopimuksen sinun ja Pharmacin välillä. Huomaa kuitenkin, että jos edustat yritystä, hyväksyessäsi nämä Ehdot vakuutat samalla, että sinulla on toimivalta ja oikeus sitoutua edustamasi yrityksen puolesta näihin Ehtoihin tai muutoin tehdä sopimus edustamasi yrityksen puolesta.

Joihinkin Pharmacin palveluihin tai niiden ominaisuuksiin saattavat soveltua näiden Ehtojen lisäksi jotkin erityisehdot. Tällaisissa tapauksissa ilmoitamme sinulle erikseen mahdollisista soveltuvista erityisehdoista ja tuomme ne saatavillesi. Mikäli tällaisten erityisehtojen ja näiden Ehtojen välillä on ristiriitaa, erityisehdot saavat etusijan.

2.Palveluiden käyttö

Pharmac tarjoaa palvelut fyysisesti paikan päällä tai online –palveluina internetin kautta. Sinä yksin olet vastuussa ja sitoudut noudattamaan kaikessa Pharmacin palveluiden käytössäsi soveltuvaa lainsäädäntöä sekä käytöstä annettua ohjeistusta. Et saa yrittää millään tavoilla puuttua tai häiritä palvelumme toimintaa ja sinun tulee aina käyttää palveluitamme antamiemme käyttöohjeiden ja –rajoitusten mukaisesti. Voimme milloin tahansa lopettaa tarjoamasta palveluitamme sinulle, mikäli et noudata näitä Ehtoja, muuta ohjeistustamme tai soveltuvaa lainsäädäntöä. Voimme myös keskeyttää palvelumme tarjoamisen tutkiaksemme väitettyä väärinkäyttöä tai rikkomusta.

3.Immateriaalioikeudet

Kaikki palveluidemme ja verkkosivustomme sisältö on suojattu tekijänoikeuksilla (mukaan lukien mutta rajoittumatta tavaramerkit, tekijänoikeudet, patentit, ja rekisteröidyt omistusoikeudet) ja kaikki oikeudet palveluihimme ja verkkosivustoon tai niiden sisältöön kuuluvat Pharmacille, lisensoijillemme tai kumppaneillemme. Palvelumme, verkkosivustomme tai niiden sisältöjen kopioiminen, muokkaus, tai purkaminen osittain tai kokonaan mm. kopioimalla tekstejä, grafiikkaa tai muotoilua on kiellettyä. Sinulle ja edustamallesi yritykselle myönnetään ainoastaan rajoitettu, ei-yksinomainen, ei-alilisensoitava ja ei-siirrettävissä oleva oikeus käyttää palveluitamme ja verkkosivuamme näissä Ehdoissa kuvattuihin tarkoituksiin.

4.Vastuunrajaus

Soveltuvien lakien sallimassa täydessä laajuudessa, Pharmac ei ole vastuussa mistään aiheutuneista menetyksistä tai vahingoista riippumatta siitä, ovatko ne aiheutuneet sinun palveluidemme käytöstäsi tai suoraan palveluistamme taikka niiden toiminnallisuuksista. Pharmac ei missään tapauksessa ole vastuussa mistään epäsuorista, välillisistä tai epätyypillisistä vahingoista riippumatta siitä, miten tällaiset vahingot ovat aiheutuneet. Siltä osin kuin Pharmacin vastuuta aiheutuneista menetyksistä tai vahingoista ei pakottavan lain vaatimuksista johtuen voida sulkea kokonaan pois, on Pharmacin vastuu tällaisista menetyksistä ja vahingoista rajoitettu kokonaisuudessaan näiden Ehtojen alla tuhanteen euroon (EUR 1000).

5.Muutokset näihin Ehtoihin

Voimme päivittää ja muuttaa näitä Ehtoja aika ajoin. Tiedotamme sinua Ehtojen muutoksista ja pyydämme hyväksyntääsi muutoksin samalla tavalla kuin olemme pyytäneet sinua hyväksymään nämä ehdot.

6.Muut ehdot

Näihin Ehtoihin sovelletaan Suomen lakia lukuun ottamatta sen lainvalintaa koskevia säännöksiä. Kaikki palveluistamme tai näistä Ehdoista aiheutuvat riidat, joita ei voida osapuolten välisin yhteisin neuvotteluin ratkaista, ratkaistaan lopullisesti välimiesmenettelyssä Keskuskauppakamarin välimiesmenettelysääntöjen mukaisesti Helsingissä Suomessa. Riidan ratkaisee yksi välimies ja välimiesmenettelyn kieli on suomi.

7.Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää palveluistamme tai näistä Ehdoista, tai jos sinulla on jotain huomautettavaa taikka kommentteja, voit ottaa meihin yhteyttä (sähköpostilla) seuraavia yhteystietoja käyttäen: verkkokauppa@pharmac.fi

Lisätty ostoskoriin